13 Yaşındaki Lamer Zemid Vefat Etti - Humor Hat

13 Yaşındaki Lamer Zemid Vefat Etti

Y*** A*** K**** BABASI TARAFINDAN VAHŞİCE KATLEDİLDİ!!




Sanalın en meymenetsiz veledi olan Zemid a.k.a. Y.A.Köse dün akşam saatlerinde babasının işlemiş olduğu suç yüzünden vefat etmiş bulunmaktadır. Olayın aslı şu şekilde:


    Y.A.Köse yani Zemid kredi kartı hırsızlığı yapmasıyla biliniyor kredi kartı çalıp bu kartları usulsüzce kullanıyor, umut tazegül de bu durumdan rahatsız olduğu için şempanze suratlı zemid arkadaşın babasını arıyor ve babasıyla ilk başta düzgünce konuşmaya çalışıyor, babasıyla anlaşamayan umut tazegül sinirleniyor ve zemidin evine yaklaşık 5 kilo döner gönderiyordu her gün ve şempanze suratlı zemid (maymundan 5 dakika önce doğmuş) bu dönerleri almak zorunda kalıyordu, en sonunda umut tazegül isimli şahısa sinirlenen babası cinnet geçirdi ve zemidi 16 yerinden b1çaklamış.

Umut Tazegülün bize gönderdiği ss:




Siz siz olun arkadaşla kredi kartı dolandırıcılığı yapmayın sonununz böyle kötü olabilir. İllegal pis işlerden uzak durun. 




Humorhat Taraflı ve Yalan haber sunar...









Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Umuttazegül 😅

    YanıtlaSil
  2. Hadi gel gezelim, uzaklara gidelim arabamla. İstersen konuşayım babanla uzaklara gidelim..

    YanıtlaSil
  3. Bazı rivayetlere göre kredi kartlarıyla CHATGPT geçip daha sonra arkadaşlarına hediye ediyormuş arkadaşları ile arası bozulunca CHATGPT'nin şifresini değiştiriyormuş

    YanıtlaSil