Laz Keltoş M4rormaus Kendini B!çakladı - Humor Hat

Laz Keltoş M4rormaus Kendini B!çakladı

M4RORMAUS KENDİNİ B!ÇAKLADI İNANILIR GİBİ DEĞİL !!!




    Evet arkadaşlar inanılır gibi değil yemin ederim ben duyunca bende ilkte şaka zannettim hayır arkadaşlar şaka değil malesef. laz olduğunu söylemekten utanmayan M4rormaus geçtiğimiz günlerde kendini b!çakladı. Durumunun malesef iyi olduğu öğrenilen M4 2 hafta sonra taburcu olacağını açıkladı. İşte o şoke edici olayı M4 ün ağzından dinleyin:


M4rormaus: 

Ya ben benim kafamı s!keyimBizim akrabalar gelecekti Trabzon'dan, ben de misafirlere yemek hazırlıyordum. Bir yandan horon açtım, horon oynuyorum. Mutfakta adeta şenlik var. Elime bıçağı aldım ve soğanları doğramaya başladım. Horona kendimi öyle kaptırmışım ki düşünün, bıçakla horon oynuyorum. 

Horonun ritmini kaçırmak istemiyorum, bir yandan doğrayıp bir yandan oynuyorum. Elimde bıçak bir sağa bir sola sallanıyor, ama ben tam horonun keyfindeyim. Sonra bir an geldi, horonun zirvesinde bir hareket yaptım ve bıçak birden elimden kaydı. Ahhhhhhhhhhhhhhhh diye bir çığlık attım. Meğer bıçağı yanlışlıkla karnıma saplamışım! 



Kendimi bir anda yerde buldum, ailem ambulansı çağırdılar şimdi hastaneden yazıyorum 2 haftaya taburcu olucam bıçak biraz daha aşşağıya gelseymiş benim büllük gidiyormuş doktorlar söyledi. 


buradan kendisine tez zamanda iyileşmesi dileğiyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz



HUMORHAT TARAFSIZ HABERCİLİK SUNAR...

Yorum Gönder

2 Yorumlar